Docenten

Selina Palmboom
Selina PalmboomDocent Hip Hop, Jazz-Modern
Hallo Allemaal,

Mijn naam is Selina palmboom, 24jaar.
Ik dans al sinds mijn achtste en heb sindsdien een groot scala aan verschillende danslessen gevolgd waaronder Klassiek, Spitzen, Breakdance, Jazz, Modern en Hip-Hop. Ik heb in meerdere demo- en selectieteams gezeten waarmee we aan optredens en wedstrijden hebben mee gedaan. Daarnaast volgde ik ook 2 jaar lang Musical-lessen
“Selina is in 2012 afgestuurd aan de Dansacademie in Haarlem. Daar heeft zij haar vierjarige opleiding Docent Dans afgerond. Tijdens de opleiding heeft zij zich kunnen specialiseren in de drie elementen Choreograaf, Danser en Docent. Momenteel geeft ze verschillende dans- en conditie lessen op dansscholen. Van Hip Hop, Modern en Klassiek, Zumba en Musical lessen. Haar lessen zitten vol passie voor het dansen en ze kijkt er altijd naar uit om haar leerlingen te motiveren en te inspireren in dans” Ik heb vorig seizoen de lessen jazz/modern en hiphop bij dansstudio Maaike mogen geven en had het heel erg naar mijn zin en was super enthousiast over de sfeer in de dansstudio, en de motivatie en enthousiasme van de leerlingen. Ik ben dus ook heel blij hier nu extra lessen te mogen geven op de dinsdag aan de kids van 8 t/m 10 jaar. Ik heb er zin in!!

Groetjes, Selina

Malou van der Reijden
Malou van der ReijdenDocent Streetdance, Kidsswing
Hallo Allemaal,

Mijn naam is Malou vd Reijden, 22jaar.
Op mijn 11e ben ik zelf begonnen met dansen, en in juni 2014 heb ik mijn diploma behaald aan de dansopleiding in Amsterdam. In deze jaren heb ik heel veel lessen gevolgd, opgetreden, eigen choreografieën en voorstellingen gemaakt, en meegedaan met wedstrijden. Vanaf het 1e schooljaar ben ik al begonnen met lesgeven, dat is nu zo’n 5 jaar. Wat mij aantrekt aan het lesgeven is dat ik m’n leerlingen zie doorvechten tot ze iets kunnen, ik zie ze groeien en vooral heel veel plezier hebben.
Een aantal maanden geleden heb ik twee lessen (hiphop en modern) mogen invallen bij Dansstudio Maaike. Ik had het heel erg naar mijn zin en was super enthousiast over de sfeer in de dansstudio, en de motivatie en enthousiasme van de leerlingen. Ik ben dus ook heel blij hier nu vaste lessen te mogen geven op de maandag aan de kids van 4 t/m 10 jaar. Ik heb er zin in!!

Groetjes, Malou

Richan Ramkisoen
Richan RamkisoenDocent Musicaldans

Mijn naam is Richan Ramkisoen, ik ben 23 jaar oud en ik kom uit Nieuwegein.

Ik ben begin juli afgestudeerd aan de Dansopleiding van het ROC van Amsterdam als professionele danser.

Sinds ik ben afgestudeerd geef ik les op verschillende dansscholen. Het lesgeven is 1 van de leukste dingen die je kan doen als danser. Je krijgt zoveel liefde en energie van die kinderen het geeft je zo een grote boost en het voelt het geweldig. Ik geef sinds kort de Jazz/musical/showdance les bij Dansstudio Maaike. Elke vrijdag van 15:30 tot 17:30. En dat is iets waar ik mij elke dag op verheug. De kinderen zijn zo lief en super enthousiast en staan met een lach in mijn les.

Ik ben van plan om mijn nog super lang danslessen te blijven geven want zoals ik al zei ik vind dat het leukste wat er is.

Winkelwagen