dansstudiomaaike-logo

Nieuwsbrief Februari 2020

Aankomende week, van 17 t/m 21 februari, is de dansschool gesloten vanwege de voorjaarsvakantie. Maandag 24 februari zijn wij weer geopend voor alle lessen!

De lessen Zumba/Bodyfit op maandag 19:45 tot 20:45 en woensdag Bodyshape van 19:30 en 20:30 gaan wél gewoon door (docent Selina).

Sponsoring Eindvoorstelling 2020

Anders dan veel andere Dansscholen vragen wij géén bijdrage van de leerlingen om mee te kunnen doen aan de eindvoorstelling. Wij vinden het belangrijk dat dit voor iedereen een toegankelijk evenement blijft maar zien wel dat de kosten voor de huur van de zaal, de generale repetitie en de aanschaf van kwalitatief hoogwaardige kostuums ieder jaar hoger en moeilijker haalbaar zijn voor ons.
Daarom willen wij dit jaar een oproep doen op particulieren en/of bedrijven een vrijwillige bijdrage willen doen om zo ook toekomstige voorstellingen tot een succes te maken! Zo blijft het voor iedereen vrijblijvend en kunnen wij weer voor een fantastische eindvoorstelling en dag zorgen voor de leerlingen en iedereen in mooie kostuums steken!
Daar staat natuurlijk iets tegen over. Afhankelijk van welke bijdrage of sponsorpakket jij kiest, promoten wij jouw bedrijf op diverse manieren. Denk aan jouw logo op het grote doek bij de voorstelling. En-/of jouw logo op diverse promotiemateriaal (posters, programmaboekjes, DVD, website, social media etc.). Sponsoring levert jou naamsbekendheid, publiciteit en een positieve uitstraling naar de inwoners van regio Assendelft en omgeving. Er komen ca. 500+ mensen naar de voorstelling kijken en er doen ongeveer 200 dansers aan de voorstelling mee.

Wil jij je aanmelden als sponsor? Of ken jij iemand in jouw kenniskring die graag wilt
sponsoren? Geef je dan op als sponsor! Bij aanmelding ontvang je van ons een overzicht van alle
sponsorpakketten. Iedereen die aan de voorstellingen meewerkt zal dat enorm waarderen!
De nieuwe kleding van Dansstudio Maaike is binnen!
Heerlijke truien én T-shirts in meerdere kleuren en maten. Legergroen, Marine Blauw, Roze, Zwart, Grijs, welke kleur kies jij!?
Alle kleding is te zien én te passen in de Dansstudio vanaf maandag 18 november.
De kleding kan tegen contante betaling direct uit voorraad meegenomen worden.

Truien €25,-
T-Shirts €15,-Vriendelijke dansgroet,
Maaike Boon

foto-kleding-dansstudio-maaike
Danser_Dansstudiomaaike
facebook instagram youtube 
Dansstudio Maaike
Dorpsstraat 294
1566 BP Assendelft