dansstudiomaaike-logo
preprocessed
Beste ouders/verzorgers en leden.

Voorjaarsvakantie

Van zondag 21 februari tot en met zondag 28 februari is Dansstudio Maaike gesloten vanwege de voorjaarsvakantie. Dit betekend dat de (online) Zoom danslessen niet doorgaan.
Maandag 1 maart beginnen we weer online!

Corona

Door de verlenging op de coronamaatregelen tot en met dinsdag 2 maart. Zal Dansstudio Maaike naar aanleiding van de volgende persconferentie een nieuwsbrief versturen hoe het verdere verloop zal zijn.

Wij zijn er van bewust dat via Zoom niet de ideale les vorm is, maar onder het motto 'beter thuis dansen dan helemaal niet dansen' gaan we toch door met de online danslessen. We doen ons best om de lessen zo volwaardig mogelijk aan te bieden, bijna allemaal op het eigen (dans)uur met huidige docent vanuit de dansstudio!

Spiegelwand

Tijdens de lockdown is Dansstudio Maaike geprofessionaliseerd met vaste spiegelwand! Dit betekend (optisch) meer ruimte en dansplekken. We kunnen niet wachten jullie te verwelkomen!
klein maaike

Bedankt!

Alvast onwijs bedankt voor jullie steun en vertrouwen dat jullie ook in het lastige jaar aan ons hebben getoond, wij zijn hier ontzetten dankbaar voor! Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar: info@dansstudiomaaike.nl

Liefs,
Team Dansstudio Maaike
facebook instagram youtube 
Danser_Dansstudiomaaike
facebook instagram youtube 
Dansstudio Maaike
Dorpsstraat 294
1566 BP Assendelft