Welkom bij Dansstudio Maaike!

Dansen met plezier, dat is wat bij Dansstudio Maaike voorop staat!

Zien wij jou snel!?

“ Never miss a change to dance! ”

QUOTE OF THE DAY

MEET OUR DANCERS

Malou van der Reijden
Malou van der ReijdenDocent Streetdance, Kidsswing
Hallo Allemaal,
Mijn naam is Malou vd Reijden, 22jaar.
Op mijn 11e ben ik zelf begonnen met dansen, en in juni 2014 heb ik mijn diploma behaald aan de dansopleiding in Amsterdam. In deze jaren heb ik heel veel lessen gevolgd, opgetreden, eigen choreografieën en voorstellingen gemaakt, en meegedaan met wedstrijden. Vanaf het 1e schooljaar ben ik al begonnen met lesgeven, dat is nu zo’n 5 jaar. Wat mij aantrekt aan het lesgeven is dat ik m’n leerlingen zie doorvechten tot ze iets kunnen, ik zie ze groeien en vooral heel veel plezier hebben.
Een aantal maanden geleden heb ik twee lessen (hiphop en modern) mogen invallen bij Dansstudio Maaike. Ik had het heel erg naar mijn zin en was super enthousiast over de sfeer in de dansstudio, en de motivatie en enthousiasme van de leerlingen. Ik ben dus ook heel blij hier nu vaste lessen te mogen geven op de maandag aan de kids van 4 t/m 10 jaar. Ik heb er zin in!!

Groetjes, Malou

Maxime Kriek
Maxime KriekPeuterdans
Hierbij stel ik jullie voor aan onze inval docent Maxime! Zij zal de peuterdans lessen op de woensdag ochtend tijdelijk vervangen!

Aangenaam, mijn naam is Maxime Kriek 26 jaar uit Assendelft. Gestudeert aan CIOS dans te Haarlem. Afgestudeert Kunst, cultuur en amusement. En momenteel aan het afstuderen als Media en Entertainment Managament.

Als organisator in de danssector is Maxime werkzaam geweest bij Make-A-Wish Nederland, Kunstbende Amsterdam en ben ik mede-eigenaresse van Dutch Dance Competition.

Met affiniteit voor kinderen en liefde voor dans neemt Maxime met veel plezier de ouder- peuterdans over op de woensdagmorgen van 09:30-10:15.

Richella
RichellaDancehall

Dansstudio Maaike Nieuwsbrief

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuw, schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

INSCHRIJVEN