ONZE DOCENTEN

Noa Meijer
Noa MeijerDocent Jazz-Modern, Street/HipHop
Noa (2000) is op 5-jarige leeftijd met haar danscarrière begonnen. Ze is afgestudeerd aan de dansopleiding Lucia Marthas en nu aan het werk als allround danseres en dansdocent. Nadat zij in 2014 het programma Avro Junior Dance won heeft ze verschillende dansopdrachten gedaan. Zo was ze te zien in o.a. de videoclip van Jan Smit en Kraantje Pappie ‘Handen Omhoog’, Avro Junior Kerstshow, Televizier ring en Het Prinsengrachtconcert. Als danseres was Noa te zien in verschillende seizoenen van het succesvolle programma Dance Dance Dance. Naast haar passie voor dans speelt zingen en acteren ook een grote rol in haar leven. Ze heeft in de musicals Annie en Billy Elliot gespeeld en was te zien in de kinderseries “Ongewoon Sterre” en “It’s Lisa Baby”. Ze werkt inmiddels al 4 jaar als dansdocent en doet dit met heel veel plezier.
Ik hoop jullie snel te mogen ontvangen in één van mijn lessen!
Groetjes Noa!
Maxime Kriek
Maxime KriekDocent Peuterdans
Hierbij stel ik jullie voor aan onze docent Maxime! Zij zal de peuterdans lessen op de woensdag ochtend tijdelijk vervangen!
Aangenaam, mijn naam is Maxime Kriek 26 jaar uit Assendelft. Gestudeert aan CIOS dans te Haarlem. Afgestudeert Kunst, cultuur en amusement. En momenteel aan het afstuderen als Media en Entertainment Managament.
Als organisator in de danssector is Maxime werkzaam geweest bij Make-A-Wish Nederland, Kunstbende Amsterdam en ben ik mede-eigenaresse van Dutch Dance Competition.
Met affiniteit voor kinderen en liefde voor dans neemt Maxime met veel plezier de ouder- peuterdans over op de woensdagmorgen van 09:30-10:15.
Richella Uhlenkamp
Richella UhlenkampDocent DanceHall
Priscilla Sussenbach
Priscilla SussenbachDocent Klassiek Ballet en Female Hiphop/HighHeels
Mijn naam is Priscilla Sussenbach, ik ben 21 jaar en ik ben afgestudeerd aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts hbo. Ik heb daar 9 jaar gestudeerd en ik heb daar heel veel kennis en vaardigheden opgedaan in dans. Ik ben vooral gespecialiseerd in het dansen op hakken. Ik vind het heel mooi om te zien hoe meiden/vrouwen meer zelfverzekerdheid krijgen door te dansen op hakken en hun sexy kant naar boven te halen door middel van mijn les.
Nikita Markx
Nikita MarkxDocent HipHop volwassenen
Mijn naam is Nikita, ik ben 17 jaar oud en studeer aan de opleiding PACT+ Dans. Ik ben begonnen met dansen in 2014 met één uurtje streetdance in de week. Sindsdien ben ik steeds meer gaan uitbereiden naar allerlei verschillende stijlen. Ik ben in 2016 begonnen met nationale wedstrijden in de stijlen hiphop en modern. In mijn lessen wil ik mijn passie voor dans overbrengen naar de leerling(en). Zo hoop ik een leuke, leerzame maar bovenal gezellige les te geven. Ik hoop jullie snel te zien in één van mijn lessen! Liefs, Nikita