ONZE DOCENTEN

Noa Meijer
Noa MeijerDocent Jazz-Modern, Street/HipHop
Noa (2000) is op 5-jarige leeftijd met haar danscarrière begonnen. Ze is afgestudeerd aan de dansopleiding Lucia Marthas en nu aan het werk als allround danseres en dansdocent. Nadat zij in 2014 het programma Avro Junior Dance won heeft ze verschillende dansopdrachten gedaan. Zo was ze te zien in o.a. de videoclip van Jan Smit en Kraantje Pappie ‘Handen Omhoog’, Avro Junior Kerstshow, Televizier ring en Het Prinsengrachtconcert. Als danseres was Noa te zien in verschillende seizoenen van het succesvolle programma Dance Dance Dance. Naast haar passie voor dans speelt zingen en acteren ook een grote rol in haar leven. Ze heeft in de musicals Annie en Billy Elliot gespeeld en was te zien in de kinderseries “Ongewoon Sterre” en “It’s Lisa Baby”. Ze werkt inmiddels al 4 jaar als dansdocent en doet dit met heel veel plezier.
Ik hoop jullie snel te mogen ontvangen in één van mijn lessen!

Groetjes Noa!

Maxime Kriek
Maxime KriekDocent Peuterdans
Hierbij stel ik jullie voor aan onze docent Maxime! Zij zal de peuterdans lessen op de woensdag ochtend tijdelijk vervangen!

Aangenaam, mijn naam is Maxime Kriek 26 jaar uit Assendelft. Gestudeert aan CIOS dans te Haarlem. Afgestudeert Kunst, cultuur en amusement. En momenteel aan het afstuderen als Media en Entertainment Managament.

Als organisator in de danssector is Maxime werkzaam geweest bij Make-A-Wish Nederland, Kunstbende Amsterdam en ben ik mede-eigenaresse van Dutch Dance Competition.

Met affiniteit voor kinderen en liefde voor dans neemt Maxime met veel plezier de ouder- peuterdans over op de woensdagmorgen van 09:30-10:15.

Richella Uhlenkamp
Richella UhlenkampDocent DanceHall
Annah van Hemert
Annah van HemertDocent Musicaldans, Klassiek ballet, Female HipHop