ONZE DOCENTEN

Noa Meijer
Noa MeijerDocent Jazz-Modern, Street/HipHop
Noa (2000) is op 5-jarige leeftijd met haar danscarrière begonnen. Ze is afgestudeerd aan de dansopleiding Lucia Marthas en nu aan het werk als allround danseres en dansdocent. Nadat zij in 2014 het programma Avro Junior Dance won heeft ze verschillende dansopdrachten gedaan. Zo was ze te zien in o.a. de videoclip van Jan Smit en Kraantje Pappie ‘Handen Omhoog’, Avro Junior Kerstshow, Televizier ring en Het Prinsengrachtconcert. Als danseres was Noa te zien in verschillende seizoenen van het succesvolle programma Dance Dance Dance. Naast haar passie voor dans speelt zingen en acteren ook een grote rol in haar leven. Ze heeft in de musicals Annie en Billy Elliot gespeeld en was te zien in de kinderseries “Ongewoon Sterre” en “It’s Lisa Baby”. Ze werkt inmiddels al 4 jaar als dansdocent en doet dit met heel veel plezier.
Ik hoop jullie snel te mogen ontvangen in één van mijn lessen!
Groetjes Noa!
Richella Uhlenkamp
Richella UhlenkampDocent DanceHall
Priscilla Sussenbach
Priscilla SussenbachDocent HighHeels
Mijn naam is Priscilla Sussenbach, ik ben 22 jaar en ik ben afgestudeerd aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts hbo. Ik heb daar 9 jaar gestudeerd en ik heb daar heel veel kennis en vaardigheden opgedaan in dans. Ik ben vooral gespecialiseerd in het dansen op hakken. Ik vind het heel mooi om te zien hoe meiden/vrouwen meer zelfverzekerdheid krijgen door te dansen op hakken en hun sexy kant naar boven te halen door middel van mijn les.
Nikita Markx
Nikita MarkxDocent Female HipHop
Mijn naam is Nikita, ik ben 18 jaar oud en studeer aan de opleiding PACT+ Dans. Ik ben begonnen met dansen in 2014 met één uurtje streetdance in de week. Sindsdien ben ik steeds meer gaan uitbreiden naar allerlei verschillende stijlen. Ik ben in 2016 begonnen met nationale wedstrijden in de stijlen hiphop en modern. In mijn lessen wil ik mijn passie voor dans overbrengen naar de leerling(en). Zo hoop ik een leuke, leerzame maar bovenal gezellige les te geven. Ik hoop jullie snel te zien in één van mijn lessen! Liefs, Nikita
Elin de VriesDocent Klassiek Ballet
Hallo allemaal, ik ben Elin en ik ben al jaren te vinden bij Dansstudio Maaike. Op vrijdagmiddag geef ik twee ballet lessen en ik doe dit met heel veel plezier. Ik geniet van het lesgeven en loop altijd met een fijn gevoel de deur weer uit. In mijn lessen staat plezier voorop en ik vind het erg leuk om te zien hoe mijn leerlingen iedere week vooruitgaan. Zie ik jullie in mijn les op vrijdagmiddag? Dan neem ik je mee in de balletwereld!
Isis van HalderenDocent K3 en Musicaldans
Hallo, ik ben Isis en ik ben al vele jaren actief als danseres bij Dansstudio Maaike. Sinds mijn jonge jaren ben ik gepassioneerd over dans en heb ik mijn talenten ontwikkeld door middel van vele uren oefening.

Nu geef ik mijn passie voor dans door aan anderen door o.a. de K3 danslessen en musicaldance. Ik ben enthousiast om mijn kennis en ervaring met jullie te delen en samen te werken aan het ontwikkelen van jullie dansvaardigheden. Ik kijk uit naar de lessen en om jullie te zien groeien als dansers.

Selina PalmboomDocent Bodyshape
Selina heeft al vele jaren bij Dansstudio Maaike gedanst en geeft nu de sportlessen Bodyshape.

Met haar jarenlange ervaring in verschillende dansstijlen en haar passie voor sport, biedt Selina uitdagende en leuke lessen. Ze is gepassioneerd over het bevorderen van een gezonde en fitte levensstijl en zet haar leerlingen aan om hun doelen te bereiken. Haar lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en ze kijkt ernaar uit om jou te helpen jouw lichaam te versterken en plezier te hebben met de lessen Bodyshape.